Ervaar doTerra

Regelmatig vinden er gratis informatieavonden plaats over de producten van doTerra. Op zo'n avond is er gelegenheid een aantal producten te zien, voelen, ruiken en proeven. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Wat zijn etherische of essentiële oliën en hoe kun je ze toepassen
  • Iets over de achtergrond van het bedrijf doTerra
  • Specifieke toepassingen en gebruik van een aantal gangbare oliën
  • Zien, voelen, proeven en ruiken van olien en andere producten
  • Informatie over andere producten van doTerra gebaseerd op essentiële oliën, oa voedingssupplementen, huidverzorging en overige verzorgingsproducten
  • Op wat voor manieren je producten kunt aanschaffen

Elk lichaam reageert verschillend en niet iedereen voelt zich aangetrokken tot dezelfde geuren. Dit geldt ook voor de reactie op etherische oliën. Er zijn gelukkig altijd meerdere oliën beschikbaar voor een bepaalde klacht of aandoening.

Naast therapeutisch gebruik zijn er veel leuke, handige en functionele toepassingen. Zoals verstuiven om de lucht te verfrissen, de stemming te verbeteren of te zuiveren van bacteriën en virussen. Je kunt de oliën gebruiken als parfum of deodorant. In de keuken is het lekker als gezonde smaakmaker in toetjes, salade of soep. Je kunt je eigen bodymilk of masageolie maken door er essentiele olien aan toe te voegen of de oliën gebruiken om te helpen reinigen of parfumeren van was, badkamer of keuken.

Als je een leuke avond met bv je vriendinnen of bekenden wil hebben kan dat ook. Dan kom ik naar je toe. Je krijgt dan ook een gratis product. Neem contact op voor de mogelijkheden.

lavendel onder

Copyright 2011.